Jongeren in actie

Hieronder vindt U de verenigingen voor jongeren.

 • Chiro

  ChiroChiro Sint-Martinus Overijse is al sinds1947 de enthousiaste meisjeschiro van Overijse centrum.
  We zijn onderverdeeld in 6à7 afdelingen (volgens leeftijd, eventueel klas). Maar een Chirogroep is meer dan de optelsom van de verschillende afdelingen en de leidingsploeg.

  Om de sfeer van onze gemeenschap te voelen en te ontdekken nodigen we jullie uit om onze website te gaan bezoeken en contact met ons te nemen.
  www.chirooverijse.be

   

 • Scouts

  Scouts

  Sinds 1955 is ons doel nog altijd: er elke zondag weer een geweldige ervaring van maken!

  Onze 6 leeftijdengroepen bieden jullie hun aktiviteiten ter beschikking aan op onze website, neem dan ook contact met de leiding.
  www.scoutsoverijse.be

   

 • Doedadis

  De WERKGROEP +13 DOEDADIS

  Doedadis logoDOEDADIS tracht de "Goede Geest" van het vormsel bij gevormde jeugdigen brandend te houden.
  Gedurende het jaar dat aan het vormsel voorafgaat, worden onze meisjes en jongens hierop degelijk voorbereid. Maar eens gevormd, komen ze in de kou te staan. Geen wonder dat de "Plechtige Communie" - zoals nog vaak wordt gezegd - een plechtig afscheid van onze kerkgemeenschap wordt.


  DOEDADIS wil daaraan verhelpen. Eenmaal per maand - de vakantiemaanden uitgezonderd - komen gevormde jongeren samen. Pratend en luisterend bouwen ze ontspannen verder aan hetgeen in de vormselvoorbereiding werd aangereikt. Samen met leeftijdsgenoten zoeken ze uit hoe ze in het dagdagelijkse leven van familie-, vrienden- en studiekring hun vormselbelofte gestalte kunnen geven op een manier dat ze er iets aan hebben.


  D is voor Doen
  O voor Ontspannen
  E voor Engagement
  D voor Dromen
  A voor Allemaal
  D voor Durven
  I voor Initiatief
  S voor Spelen

   

  Wanneer: 1 keer per maand, op zaterdag van 19.00 uur tot 21.00 uur in De Fraat te Eizer

  Info: E-mail doedadis@gmail.com

  Doedadis samen zijn

   

   

 • Kindervieringen

  In de hoofdkerk liggen er vooraan, in de rechterzijbreuk bijbelboekjes om te lezen en kleurprenten om te kleuren tijdens de eucharistievieringen. Ouders met kinderen kunnen vanaf deze plaats de vieringen bijwonen terwijl de kinderen stil en zinvol bezig zijn.

 • 1
 

Nieuws Overijse

 • U kunt deze website enkel nog gebruiken voor de reservaties voor de parochiezaal 'Ter Ijse'. Deze website is verouderd, waaronder Lees meer
  U kunt deze website enkel nog gebruiken voor de reservaties voor de parochiezaal 'Ter Ijse'.
Deze website is verouderd, waaronder de contactgegevens. Pastoor Roger Ghysens is sinds 1 november 2020 op pensioen.
Voor alle andere informatie (doopsels, eerste communies, vormsels, huwelijken,... verwijzen we u graag door naar onze nieuwe website www.kerkdruivenstreek.be
 • 1